Източник: dnevnik.bgТърсенето на работа се засилва дори в платформата OLX, отчитат

...
Източник: dnevnik.bgТърсенето на работа се засилва дори в платформата OLX, отчитат
Коментари Харесай

Дневник: Най-търсените обяви и в OLX са тези за работа

Източник: dnevnik.bg

Търсенето на работа се ускорява даже в платформата OLX, регистрират оттова. Посочват, че внезапно повишение на търсенето се вижда от началото на април поради съкращенията в най-засегнатите от рецесията бизнеси.

Предлагането в категорията, обаче, не подхожда на търсенето и то е много по-ниско спрямо интервала преди въвеждането на изключителното състояние, показват от компанията.

Очаквано най-големият спад на търсенето в последната седмица на март се вижда в категорията " Екскурзии и почивки ".

Предлагането в платформата стартира да се възстановява. През първата седмица на април се вижда повишаване в броя разгласи за коли, гуми и джанти, само че това важи единствено за частните консуматори на платформата, допълват оттова.

В изискванията на обществена изолираност, когато всички учебни заведения са затворени, учениците учат вкъщи, а родителите работят от у дома, последните данни за търсенето и предлагането в платформата демонстрират растеж на пособията за пълностоен живот от у дома.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
За интервала 23-31.03 данните на платформата за разгласи сочат нараснало търсене в категориите " Електроника " и " Спорт, книги и занимание ". " Потребителите търсят да закупят преносими компютри, таблети и други мобилни устройства, с цел да могат всички членове на фамилията да учат и работят от у дома ", разясняват от OLX. В категорията " Спорт, книги и занимание " най-търсени са продукти като ластици, дъмпели, велоергометър, които улесняват тренировките вкъщи. Сред най-търсени по основни думи са " Playstation 4 " и " хлебопекарна ", което добавя картината за развлеченията на деца и родители у дома.
Интересна наклонност има и в категория " Дом и градина ", където 10 дни след началото на изключителното състояние има растеж в броя на потребителите, които разгласяват разгласи. Това приказва, че доста хора употребяват свободното си време за декориране, промяна на мебелите, както и за поправки, проучват от платформата.

Най-голямо разминаване сред търсене и предложение има в категория " Електроника ", където търсенето на мобилни устройства скача за сметка на новите разгласи. Смята се, че хората не са склонни да сменят устройствата си с нови и скъпи модели в изискванията на рецесия, както и да продават наличните си, тъй като потребността от тях е голяма.

Категориите, в които се вижда обикновено или повишено предложение и от бизнес потребителите на платформата, са " Спорт, книги и занимание " и " За бебето и детето ".

От началото на изключителното състояние постоянните консуматори на платформата са станали по-ангажирани. Един консуматор прави с 15% повече сесии на уеб страницата, а времето, прекарано там, се е повишило с 6%.

Демографските данни сочат, че има растеж при броя мъже, които посещават платформата с 5%. Най-много визити има от хора на възраст сред 35 и 45 години, както и от на-младите на възраст 18-24 години.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР